Het MOTIONCUTTER® digitaal lasersnijsysteem met hoge snelheid stroomlijnt de afzonderlijke stappen, snijdt elke vorm en biedt één enkele oplossing voor het afgewerkte product.

Het snijdt niet alleen de meest uiteenlopende papiersoorten en -gewichten, maar ook hout, glasvezel, textiel en koelkastmagneten. Zelfs een kokosnoot kan worden gebruikt om op te printen. Naast perforaties kan het oppervlak ook worden ingesneden en gegraveerd.

Of het nu gaat om uitsnijden, licht insnijden, graveren, rillen of (micro)perforeren, de MOTIONCUTTER® doet het allemaal in één workflow.

Voor meer informatie, neem contact op met Nicolas Vanesse (nicolas.vanesse@konicaminolta.be ) en download de folder HIER

Het MOTIONCUTTER® digitaal lasersnijsysteem met hoge snelheid stroomlijnt de afzonderlijke stappen, snijdt elke vorm en biedt één enkele oplossing voor het afgewerkte product.Het snijdt niet alleen de meest uiteenlopende papiersoorten en -gewichten, maar ook hout, glasvezel, textiel en koelkastmagneten. Zelfs een kokosnoot kan worden gebruikt om op te printen. Naast perforaties kan het oppervlak ook worden ingesneden en gegraveerd.Of het nu gaat om uitsnijden, licht insnijden, graveren, rillen of (micro)perforeren, de MOTIONCUTTER® doet het allemaal in één workflow.Voor meer informatie, neem contact op met Nicolas Vanesse (nicolas.vanesse@konicaminolta.be ) en download de folder HIER