Met een printresolutie van 2000 dpi, een afdruksnelheid van 100 m per minuut en de laagste TCO veroveren de inkjetpersen van MOUVENT momenteel de harten en de portefeuilles van de etikettendrukkers.

Momenteel brengt MOUVENT de LB701 (170mm) en de LB702 (340mm) persen op de markt waarbij er tot 7 kleuren (W,C,M,Y,K,O,P) aan een snelheid van 100 m per minuut met UV- of watergebaseerde inkten kan gedrukt worden.

De eenvoud van de nieuw ontwikkelde Cluster-technologie ligt aan de basis van deze ongelooflijke eigenschappen. Ontdek de Cluster-technologie via deze video: Mouvent Digital Printing - The Cluster Coup

LIBERTEC is de verdeler van de MOUVENT-technologie voor de Benelux en Noord-Frankrijk. (www.libertec.be)

Met een printresolutie van 2000 dpi, een afdruksnelheid van 100 m per minuut en de laagste TCO veroveren de inkjetpersen van MOUVENT momenteel de harten en de portefeuilles van de etikettendrukkers.Momenteel brengt MOUVENT de LB701 (170mm) en de LB702 (340mm) persen op de markt waarbij er tot 7 kleuren (W,C,M,Y,K,O,P) aan een snelheid van 100 m per minuut met UV- of watergebaseerde inkten kan gedrukt worden.De eenvoud van de nieuw ontwikkelde Cluster-technologie ligt aan de basis van deze ongelooflijke eigenschappen. Ontdek de Cluster-technologie via deze video: Mouvent Digital Printing - The Cluster CoupLIBERTEC is de verdeler van de MOUVENT-technologie voor de Benelux en Noord-Frankrijk. (www.libertec.be)