Na de succesvolle introductie op LabelExpo van de MOUVENT Inkjetpersen werden er verschillende innovatieve aanpassing doorgevoerd gebaseerd op marktspecifieke vragen van de klanten. Vandaag zijn de inkjetpersen klaar om de markt te veroveren en zal binnenkort het MOUVENT Experience Center de deuren openen voor iedereen. Klanten krijgen dan de mogelijkheid om hun eigen jobs te laten drukken op de MOUVENT UV- of Watergebaseerde Inkjetpersen.

Indien u interesse hebt in één van de MOUVENT Inkjetpersen of een demonstratie/test wil inplannen dan kan u steeds contact opnemen met uw lokaal contactpersoon bij LIBERTEC.

LIBERTEC is de verdeler van de MOUVENT-technologie voor de BeNeLux en Noord-Frankrijk.

www.libertec.be

Na de succesvolle introductie op LabelExpo van de MOUVENT Inkjetpersen werden er verschillende innovatieve aanpassing doorgevoerd gebaseerd op marktspecifieke vragen van de klanten. Vandaag zijn de inkjetpersen klaar om de markt te veroveren en zal binnenkort het MOUVENT Experience Center de deuren openen voor iedereen. Klanten krijgen dan de mogelijkheid om hun eigen jobs te laten drukken op de MOUVENT UV- of Watergebaseerde Inkjetpersen.Indien u interesse hebt in één van de MOUVENT Inkjetpersen of een demonstratie/test wil inplannen dan kan u steeds contact opnemen met uw lokaal contactpersoon bij LIBERTEC. LIBERTEC is de verdeler van de MOUVENT-technologie voor de BeNeLux en Noord-Frankrijk.www.libertec.be