MultiBusiness® is FSC®-gecertificeerd en verouderingsbestendig en biedt u een uitgebreid assortiment van diverse gramgewichten, variërend van 80 tot 300 g/m² en voldoet aan al uw specifieke eisen voor de productie van zakelijke documenten.

De gramgewichten 80-160 g/m² hebben een lagere relatieve vochtigheid dan de standaard offset kwaliteiten en zijn daarom preprint gegarandeerd. Hierdoor is MultiBusiness® een zeer efficiënte oplossing voor al uw drukwerktoepassingen.

De Multi™ familie maakt uw papierkeuze gemakkelijk en garandeert drukresultaten om trots op te zijn. De papierkwaliteiten van de Multi™ familie zijn - 9 van de 10 keer- de beste papierkeuze voor uw drukopdracht.

Geïnteresseerd? Neem contact op met onze specialisten op +32 529 85 71 of vraag uw stalen aan via samples.be@papyrus.com

MultiBusiness® is FSC®-gecertificeerd en verouderingsbestendig en biedt u een uitgebreid assortiment van diverse gramgewichten, variërend van 80 tot 300 g/m² en voldoet aan al uw specifieke eisen voor de productie van zakelijke documenten.De gramgewichten 80-160 g/m² hebben een lagere relatieve vochtigheid dan de standaard offset kwaliteiten en zijn daarom preprint gegarandeerd. Hierdoor is MultiBusiness® een zeer efficiënte oplossing voor al uw drukwerktoepassingen.De Multi™ familie maakt uw papierkeuze gemakkelijk en garandeert drukresultaten om trots op te zijn. De papierkwaliteiten van de Multi™ familie zijn - 9 van de 10 keer- de beste papierkeuze voor uw drukopdracht.Geïnteresseerd? Neem contact op met onze specialisten op +32 529 85 71 of vraag uw stalen aan via samples.be@papyrus.com