MultiDesign® combineert de tint White met haar twee aangename oppervlakken (Original-mat- en Smooth) en de Natural-tint, in één uniek oppervlak verkrijgbaar, met een breed aanbod van gramgewichten (90-400 g/m²). MultiDesign® vormt samen met MultiArt®, MultiBusiness®, MultiCard® en MultiOffset® het Multi™-merk. Bij minstens 9 van de 10 opdrachten vindt u de juiste oplossing - en het beste papier voor de opdracht - binnen het Multi™-assortiment.

Wilt u graag meer informatie over hoe MultiDesign® u kan helpen bij uw projecten? Contacteer dan onze Papyrusspecialisten: +32 2 529 85 71 of via info.be@papyrus.com, of bezoek www.papyrus-multidesign.com om uw gratis stalenmap op te vragen.

MultiDesign® combineert de tint White met haar twee aangename oppervlakken (Original-mat- en Smooth) en de Natural-tint, in één uniek oppervlak verkrijgbaar, met een breed aanbod van gramgewichten (90-400 g/m²). MultiDesign® vormt samen met MultiArt®, MultiBusiness®, MultiCard® en MultiOffset® het Multi™-merk. Bij minstens 9 van de 10 opdrachten vindt u de juiste oplossing - en het beste papier voor de opdracht - binnen het Multi™-assortiment.Wilt u graag meer informatie over hoe MultiDesign® u kan helpen bij uw projecten? Contacteer dan onze Papyrusspecialisten: +32 2 529 85 71 of via info.be@papyrus.com, of bezoek www.papyrus-multidesign.com om uw gratis stalenmap op te vragen.