Dataline lanceerde versie 5.4 van MultiPress ERP/MIS onder de naam 'Polaris' en biedt daarom een gratis webinarreeks aan met korte demo's en toelichtingen over deze update en de belangrijkste functies in MultiPress. Ondertussen hebben we al vier thema's besproken, elke komende vrijdag trakteren we je nog op hapklare webinars over volgende onderwerpen:

  • 28/10: Transportcalculatie
  • 4/11: Kapvormen
  • 18/11: Integratie met prepress en productie

Deze webinarreeks wordt nu uitgebreid met twee nieuwe thema's:

  • 25/11: Elektronisch factureren en betalen
  • 2/12: Het MultiPress B2B portaal

Benieuwd? Ontdek het volledige aanbod en schrijf je snel in voor één van de verschillende sessies via de link hieronder.

Bekijk het volledige programma

Dataline lanceerde versie 5.4 van MultiPress ERP/MIS onder de naam 'Polaris' en biedt daarom een gratis webinarreeks aan met korte demo's en toelichtingen over deze update en de belangrijkste functies in MultiPress. Ondertussen hebben we al vier thema's besproken, elke komende vrijdag trakteren we je nog op hapklare webinars over volgende onderwerpen:Deze webinarreeks wordt nu uitgebreid met twee nieuwe thema's: Benieuwd? Ontdek het volledige aanbod en schrijf je snel in voor één van de verschillende sessies via de link hieronder.Bekijk het volledige programma