Leer van MultiPress experts

Onze ervaren docenten kennen MultiPress door en door en leren jouw medewerkers alle kennis en vaardigheden aan om de software optimaal te gebruiken. Dataline Solutions is immers al 15 jaar ISO-gecertificeerd.

Profiteer van een aantrekkelijke prijs

Dataline is een erkend opleidingsverstrekker waardoor je beroep kan doen op subsidies in jouw regio, onder meer de KMO-portefeuille.

Ontvang een officieel certificaat

Nadat jouw medewerkers de opleiding succesvol afronden, krijgen ze een gepersonaliseerd certificaat. Dit certificaat is een kwaliteitslabel en officiële kennisgarantie die aantoont dat jij en jouw medewerkers geslaagd zijn voor de opleiding.

Wil je het volledige online MultiPress-opleidingsaanbod ontdekken? Ook voor de sessies van maart kan je nog inschrijven!

Leer van MultiPress expertsOnze ervaren docenten kennen MultiPress door en door en leren jouw medewerkers alle kennis en vaardigheden aan om de software optimaal te gebruiken. Dataline Solutions is immers al 15 jaar ISO-gecertificeerd.Profiteer van een aantrekkelijke prijsDataline is een erkend opleidingsverstrekker waardoor je beroep kan doen op subsidies in jouw regio, onder meer de KMO-portefeuille.Ontvang een officieel certificaatNadat jouw medewerkers de opleiding succesvol afronden, krijgen ze een gepersonaliseerd certificaat. Dit certificaat is een kwaliteitslabel en officiële kennisgarantie die aantoont dat jij en jouw medewerkers geslaagd zijn voor de opleiding.Wil je het volledige online MultiPress-opleidingsaanbod ontdekken? Ook voor de sessies van maart kan je nog inschrijven!