Het Duitse printbedrijf L-Arts uit Leipzig is een toonaangevende speler in reclamedrukwerk, zowel in- en outdoor reclameborden, grootformaattoepassingen als sign. L-Arts blaakt van het zelfvertrouwen en groeit snel, zowel in Duitsland als in Nederland en Frankrijk.

Toch zorgde de business software van het moederbedrijf voor té veel manuele tussenkomsten. Hoog tijd om de administratieve noden aandacht te geven en te onderzoeken hoe de werkprocessen zowel voor administratie als productie efficiënter kunnen verlopen.

L-Arts heeft nood aan een software die hun complexe workflows voor snelle, precieze en gepersonaliseerde grootformaat- én signproductie feilloos weet te bedienen. Een kolfje naar de hand voor de ERP/MIS-software MultiPress! Bekijk hier hun verhaal.

Het Duitse printbedrijf L-Arts uit Leipzig is een toonaangevende speler in reclamedrukwerk, zowel in- en outdoor reclameborden, grootformaattoepassingen als sign. L-Arts blaakt van het zelfvertrouwen en groeit snel, zowel in Duitsland als in Nederland en Frankrijk.Toch zorgde de business software van het moederbedrijf voor té veel manuele tussenkomsten. Hoog tijd om de administratieve noden aandacht te geven en te onderzoeken hoe de werkprocessen zowel voor administratie als productie efficiënter kunnen verlopen.L-Arts heeft nood aan een software die hun complexe workflows voor snelle, precieze en gepersonaliseerde grootformaat- én signproductie feilloos weet te bedienen. Een kolfje naar de hand voor de ERP/MIS-software MultiPress! Bekijk hier hun verhaal.