Het jong en dynamisch bedrijf werd opgericht in 1999 met de bedoeling flexibel een hele waaier aan producten aan te bieden. Als specialiteit worden offset magazines en boeken aangehaald maar eigenlijk biedt het bedrijf zowat alles aan wat te bedrukken valt.

Het resultaat is zichtbaar. Het bedrijf groeide explosief naar ondertussen 40 medewerkers. Helaas groeide hun eerste keuze van administratieve software niet mee. Print+ - aan de basis nochtans voldoende, volgens organisatieverantwoordelijke Bram Gerits - had de gewenste mogelijkheden niet en elke poging tot uitbreiding verliep eerder stroef. Tijd voor vernieuwing, want verbetering op alle vlakken is een continu proces. Stilstand betekent immers achteruitgang. Ontdek hier hoe MultiPress in the picture kwam!

Het jong en dynamisch bedrijf werd opgericht in 1999 met de bedoeling flexibel een hele waaier aan producten aan te bieden. Als specialiteit worden offset magazines en boeken aangehaald maar eigenlijk biedt het bedrijf zowat alles aan wat te bedrukken valt. Het resultaat is zichtbaar. Het bedrijf groeide explosief naar ondertussen 40 medewerkers. Helaas groeide hun eerste keuze van administratieve software niet mee. Print+ - aan de basis nochtans voldoende, volgens organisatieverantwoordelijke Bram Gerits - had de gewenste mogelijkheden niet en elke poging tot uitbreiding verliep eerder stroef. Tijd voor vernieuwing, want verbetering op alle vlakken is een continu proces. Stilstand betekent immers achteruitgang. Ontdek hier hoe MultiPress in the picture kwam!