MultiPress bewijst dat vroeger niet alles beter was!

Een grafisch bedrijf trappelt snel ter plaatse als de administratie stokt. Wegens gebrek aan updates, support en e-business zocht én vond Nelma een vervanger voor Print+. Lees hier hoe MultiPress resoluut komaf maakt met 'oude waarden'.

MultiPress bewijst dat vroeger niet alles beter was!

© .

Waarom vasthouden aan 'de oude manier' als de rest van de wereld verder evolueert? Drukkerij Nelma leerde dat als ze e-business wilden implementeren, support voor hun Mac's krijgen, ondersteuning voor de digitale persen ontvangen, updates, extra talen, dat een alternatief voor Print+ zich opdrong. Voeg daarbij nog het feit dat elke offerte manueel moest gecontroleerd worden, er ook geen automatische opvolging was en er kan gesteld worden dat het tijd was voor vernieuwing.

MultiPress blijkt de waardige opvolger. Maar daar stopt het niet, uiteraard. Want elk zichzelf respecterend grafisch bedrijf heeft in deze tijden nood aan een ferme lap rapportage, tijdregistratie en op zijn minst een volwaardige CRM ... Of niet, soms? Lees hier hoe Nelma voortaan alle bedrijfsprocessen integreert in één krachtig management systeem.

Lees meer over: