Iets meer dan 40 nationaliteiten toonden al opvallend veel interesse in het gebruiksgemak en de uitgebreide mogelijkheden van MultiPress. Uiteraard waren onze klanten uit zowel de Benelux als Duitsland, massaal aanwezig. Bedrijven zoals Drukkerij Lannoo, Die Keure, Egberghs, Drukkerij Kuypers, Hellyn Kartonnage, Flyer.be en vele anderen, werden gespot op de stand van Dataline. Er werd uitvoerig gedemonstreerd en gedebatteerd over de nieuwe features en mogelijkheden die de volgende releases voor jullie in petto hebben. Kortom, het heden én de toekomst van grafische administratieve automatisatie is verzekerd. Onze virtual host kon op bijzonder veel aandacht rekenen.

Niet naar Drupa geweest, maar toch interesse in MultiPress? Registreer u hier en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvende demo.

Toch nog interesse om één van de laatste dagen van DRUPA 2016 en ook een demo van MultiPress mee te pikken? Klik hier voor de laatste 20 gratis kaarten!

DRUPA 2016 gaat door in Düsseldorf en loopt nog tot 10 juni. Place to be: Hall 7a, Stand E47.

Iets meer dan 40 nationaliteiten toonden al opvallend veel interesse in het gebruiksgemak en de uitgebreide mogelijkheden van MultiPress. Uiteraard waren onze klanten uit zowel de Benelux als Duitsland, massaal aanwezig. Bedrijven zoals Drukkerij Lannoo, Die Keure, Egberghs, Drukkerij Kuypers, Hellyn Kartonnage, Flyer.be en vele anderen, werden gespot op de stand van Dataline. Er werd uitvoerig gedemonstreerd en gedebatteerd over de nieuwe features en mogelijkheden die de volgende releases voor jullie in petto hebben. Kortom, het heden én de toekomst van grafische administratieve automatisatie is verzekerd. Onze virtual host kon op bijzonder veel aandacht rekenen.Niet naar Drupa geweest, maar toch interesse in MultiPress? Registreer u hier en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvende demo. Toch nog interesse om één van de laatste dagen van DRUPA 2016 en ook een demo van MultiPress mee te pikken? Klik hier voor de laatste 20 gratis kaarten!DRUPA 2016 gaat door in Düsseldorf en loopt nog tot 10 juni. Place to be: Hall 7a, Stand E47.