Heel wat internationale spelers vonden tijdens hun zoektocht naar de meest betaalbare én complete MIS/ERP-software de weg naar Dataline Solutions. Het toonaangevende bedrijf is de marktleider in administratieve business software voor de grafische industrie en heeft vestigingen in zowel België, Nederland als Duitsland. Het succes van MultiPress zit grotendeels in het modulaire karakter, denk hierbij aan de volledig vernieuwde Large Format-module, maar ook Check & Repair en Web-to-Print. En 'digital hostess' Fiona, natuurlijk...

Lees verder

Niet naar Drupa geweest, maar toch interesse in MultiPress? Registreer u hier en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvende demo.

Heel wat internationale spelers vonden tijdens hun zoektocht naar de meest betaalbare én complete MIS/ERP-software de weg naar Dataline Solutions. Het toonaangevende bedrijf is de marktleider in administratieve business software voor de grafische industrie en heeft vestigingen in zowel België, Nederland als Duitsland. Het succes van MultiPress zit grotendeels in het modulaire karakter, denk hierbij aan de volledig vernieuwde Large Format-module, maar ook Check & Repair en Web-to-Print. En 'digital hostess' Fiona, natuurlijk...Lees verderNiet naar Drupa geweest, maar toch interesse in MultiPress? Registreer u hier en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvende demo.