Spanje is voor velen een favoriete vakantiebestemming of zelfs permanente verblijfplaats. Maar wist u dat er ook uitmuntend grafisch werk geleverd wordt? Prodigitalk is voor heel wat grote bedrijven een vaste grafische partner voor transactional printing, direct marketing en handleidingen. Vraag maar aan Stad Barcelona, Aegon, Redixis Gas, gasNatural Fenosa en vele anderen.

Echter, de backoffice kreunde onder het gebrek aan ordentelijke tools voor uitgebreide calculatie, planning en opvolging. MultiPress nam dus het vliegtuig naar Spanje. Want MultiPress mag dan wel de marktleider in Belgie zijn, kunnen ze dezelfde administratieve magie realiseren voor een digitale drukkerij in het land van de stierenvechters en flamencodansers? Habla español, MultiPress ...?

Spanje is voor velen een favoriete vakantiebestemming of zelfs permanente verblijfplaats. Maar wist u dat er ook uitmuntend grafisch werk geleverd wordt? Prodigitalk is voor heel wat grote bedrijven een vaste grafische partner voor transactional printing, direct marketing en handleidingen. Vraag maar aan Stad Barcelona, Aegon, Redixis Gas, gasNatural Fenosa en vele anderen.Echter, de backoffice kreunde onder het gebrek aan ordentelijke tools voor uitgebreide calculatie, planning en opvolging. MultiPress nam dus het vliegtuig naar Spanje. Want MultiPress mag dan wel de marktleider in Belgie zijn, kunnen ze dezelfde administratieve magie realiseren voor een digitale drukkerij in het land van de stierenvechters en flamencodansers? Habla español, MultiPress ...?