Imprimerie Musch, gevestigd in het Belgische Ath, heeft meer dan een decennium ervaring in het leveren van essentieel drukwerk voor verschillende industrieën, met een bijzondere focus op de farmaceutische sector. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder het ontwerpen, drukken en verwerken van bijsluiters, etiketten en verpakkingen, evenals brochures, folders en flyers.

Recentelijk hebben ze een opmerkelijke groei doorgemaakt en hun productieteam uitgebreid om aan de stijgende vraag te voldoen. Om deze groei te ondersteunen, hebben ze hun productieprocessen geoptimaliseerd met behulp van MultiPress, de geavanceerde MIS/ERP-printsoftware. Hiermee hebben ze aanzienlijke besparingen gerealiseerd en hun efficiëntie verbeterd.

Benieuwd hoe Imprimerie Musch zich heeft klaargestoomd met MultiPress om nog beter aan de behoeften van hun klanten te voldoen? Lees hier verder.

Imprimerie Musch, gevestigd in het Belgische Ath, heeft meer dan een decennium ervaring in het leveren van essentieel drukwerk voor verschillende industrieën, met een bijzondere focus op de farmaceutische sector. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder het ontwerpen, drukken en verwerken van bijsluiters, etiketten en verpakkingen, evenals brochures, folders en flyers.Recentelijk hebben ze een opmerkelijke groei doorgemaakt en hun productieteam uitgebreid om aan de stijgende vraag te voldoen. Om deze groei te ondersteunen, hebben ze hun productieprocessen geoptimaliseerd met behulp van MultiPress, de geavanceerde MIS/ERP-printsoftware. Hiermee hebben ze aanzienlijke besparingen gerealiseerd en hun efficiëntie verbeterd.Benieuwd hoe Imprimerie Musch zich heeft klaargestoomd met MultiPress om nog beter aan de behoeften van hun klanten te voldoen? Lees hier verder.