Driemaal dezelfde informatie overtypen (offerte, bestelbon, factuur, ...), handmatige calculatie, de planning op een blaadje papier, manuele link naar de boekhouding,...zo verliest iedereen snel het overzicht in een organisatie. Met tientallen offertes en honderden opdrachten per maand, zijn fouten dan eerder regel dan uitzondering. En dan spreken we nog niet over het verlies aan efficiëntie en rentabiliteit.

In het sterk groeiende en ambitieuze franse bedrijf Publiman werd tot voor kort zo gewerkt en dit moest anders! Maar hoe pak je dat aan? Bestaat dat wel, een administratieve duivel-doet-al?

Driemaal dezelfde informatie overtypen (offerte, bestelbon, factuur, ...), handmatige calculatie, de planning op een blaadje papier, manuele link naar de boekhouding,...zo verliest iedereen snel het overzicht in een organisatie. Met tientallen offertes en honderden opdrachten per maand, zijn fouten dan eerder regel dan uitzondering. En dan spreken we nog niet over het verlies aan efficiëntie en rentabiliteit. In het sterk groeiende en ambitieuze franse bedrijf Publiman werd tot voor kort zo gewerkt en dit moest anders! Maar hoe pak je dat aan? Bestaat dat wel, een administratieve duivel-doet-al?