Het familiebedrijf ThePrintingFactory bestaat uit vader/zaakvoerder Ludo, zoon Dirk en dochter An, die binnenkort overneemt van haar vader. Maar zoals zo vaak in kleinere familiebedrijven het geval is, heeft één persoon zo goed als alles in het hoofd zitten. Ludo wil nochtans de overdracht goed aanpakken. Want in de weekends facturen maken, dat is geen leven. Tevens moeten alle prestaties gefactureerd worden, want nu gaat er al eens iets verloren.

Maar kost administratieve automatisatie geen 'stukken van mensen'? En is dat wel geschikt voor kleine, maar goed draaiende - 800 facturen in 2016! - familiebedrijven? MultiPress had de zware taak de familie te overtuigen. Hoe dat afliep, leest u hier.

Het familiebedrijf ThePrintingFactory bestaat uit vader/zaakvoerder Ludo, zoon Dirk en dochter An, die binnenkort overneemt van haar vader. Maar zoals zo vaak in kleinere familiebedrijven het geval is, heeft één persoon zo goed als alles in het hoofd zitten. Ludo wil nochtans de overdracht goed aanpakken. Want in de weekends facturen maken, dat is geen leven. Tevens moeten alle prestaties gefactureerd worden, want nu gaat er al eens iets verloren. Maar kost administratieve automatisatie geen 'stukken van mensen'? En is dat wel geschikt voor kleine, maar goed draaiende - 800 facturen in 2016! - familiebedrijven? MultiPress had de zware taak de familie te overtuigen. Hoe dat afliep, leest u hier.