Het managementteam van Groendruk zag in dat een volwaardige ERP/MIS-software, die het volledige administratieve proces afhandelt, een niet te missen toegevoegde waarde heeft voor het bedrijf. Om deadlines te halen en aan de wensen van de klant te voldoen is overzicht en een efficiënte workflow nodig. Dit is waar MultiPress een belangrijk verschil maakt!

Patrick Tonneau, manager van GroenDruk legt uit: "Bij elke behoefte, zoals modules voor boekhouding, facturering, voorraadbeheer en CRM kwamen we op hetzelfde uit: MultiPress kan het. Onze investering in de ERP/MIS-software helpt ons om onze beloften aan onze klanten na te komen."

Bekijk hoe MultiPress precies een meerwaarde vormt voor GroenDruk!

Het managementteam van Groendruk zag in dat een volwaardige ERP/MIS-software, die het volledige administratieve proces afhandelt, een niet te missen toegevoegde waarde heeft voor het bedrijf. Om deadlines te halen en aan de wensen van de klant te voldoen is overzicht en een efficiënte workflow nodig. Dit is waar MultiPress een belangrijk verschil maakt!Patrick Tonneau, manager van GroenDruk legt uit: "Bij elke behoefte, zoals modules voor boekhouding, facturering, voorraadbeheer en CRM kwamen we op hetzelfde uit: MultiPress kan het. Onze investering in de ERP/MIS-software helpt ons om onze beloften aan onze klanten na te komen."Bekijk hoe MultiPress precies een meerwaarde vormt voor GroenDruk!