Binnen de grafische sector is Hellyn Kartonnage eerder een buitenbeentje. Ze specialiseerden zich in het kleven van offsetbedrukte vellen op grijs karton. Gepersonaliseerde (ring)mappen, opbergboxen, displays, ... zijn daarvan het resultaat. Samen met Plastibook - recent overgenomen door Hellyn en gespecialiseerd in industriële plastificering - doet het familiebedrijf al jaren beroep op MultiPress voor de optimalisatie van de calculatie- en orderopvolging. Dankzij die samenhang wordt namelijk de kans op fouten in de workflow bijna tot nul gereduceerd.

Hoe MultiPress al 10 jaar zorgt voor administratieve vereenvoudiging én vooruitgang in het nichebedrijf wordt duidelijk in volgend filmpje.

Binnen de grafische sector is Hellyn Kartonnage eerder een buitenbeentje. Ze specialiseerden zich in het kleven van offsetbedrukte vellen op grijs karton. Gepersonaliseerde (ring)mappen, opbergboxen, displays, ... zijn daarvan het resultaat. Samen met Plastibook - recent overgenomen door Hellyn en gespecialiseerd in industriële plastificering - doet het familiebedrijf al jaren beroep op MultiPress voor de optimalisatie van de calculatie- en orderopvolging. Dankzij die samenhang wordt namelijk de kans op fouten in de workflow bijna tot nul gereduceerd. Hoe MultiPress al 10 jaar zorgt voor administratieve vereenvoudiging én vooruitgang in het nichebedrijf wordt duidelijk in volgend filmpje.