Arctic Paper kent een lange en trotse geschiedenis van het maken van ongestreken papier voor ontwerpers en communicatieverantwoordelijken die hoge eisen stellen aan kwaliteit. Met de lancering van het Munken Kristall wordt de lat weer hoger gelegd.

Munken Kristall is hoogwit, met een hoge CIE, maar de tint blijft warm en natuurlijk. Beeld en kleur komen mooi tot hun recht door het beeldcontrast. Met Munken Kristall is een tint gecreëerd die perfect in harmonie is met de andere leden van de Munken Design familie: Munken Pure, Munken Lynx en Munken Polar. Het Munken Kristall is daarmee een mooie aanvulling op de andere tinten en een vervolmaking van het Munken Design Gamma.

In de Benelux is Munken Kristall exclusief te verkrijgen via Antalis.

Meer weten? Just ask Antalis.

Arctic Paper kent een lange en trotse geschiedenis van het maken van ongestreken papier voor ontwerpers en communicatieverantwoordelijken die hoge eisen stellen aan kwaliteit. Met de lancering van het Munken Kristall wordt de lat weer hoger gelegd. Munken Kristall is hoogwit, met een hoge CIE, maar de tint blijft warm en natuurlijk. Beeld en kleur komen mooi tot hun recht door het beeldcontrast. Met Munken Kristall is een tint gecreëerd die perfect in harmonie is met de andere leden van de Munken Design familie: Munken Pure, Munken Lynx en Munken Polar. Het Munken Kristall is daarmee een mooie aanvulling op de andere tinten en een vervolmaking van het Munken Design Gamma.In de Benelux is Munken Kristall exclusief te verkrijgen via Antalis. Meer weten? Just ask Antalis.