CRUSH moeten we u vast niet meer voorstellen. Dit origineel, creatief en ecologisch verantwoord papier is ondertussen een vaste waarde in ons assortiment. Deels gerecycleerd, deels gebaseerd op alternatieve vezels zoals kiwi's, graan, koffie of olijven. Het gebruik van alternatieve vezels zorgt niet alleen voor een ecologische meerwaarde maar zorgt ook voor de verrassende tactiele eigenschappen en het kleurenpallet in aardetinten. Bij de productie van CRUSH wordt bovendien gebruik gemaakt van 100% groene hernieuwbare energie.

De nieuwste tint die toegevoegd werd aan het Crush gamma is Uva of Grape. CRUSH UVA wordt gemaakt met resten van druiven. Crush Uva is verkrijgbaar in 120, 250 & 350 g/m² en eveneens in een wetstrenght label-variant van 90 g/m². Want welk (wijn)etiket kan beter zijn dan eentje gemaakt met resten van druiven?

Vraag nu uw nieuwe CRUSH swatch bij samples@igepa.be.

CRUSH moeten we u vast niet meer voorstellen. Dit origineel, creatief en ecologisch verantwoord papier is ondertussen een vaste waarde in ons assortiment. Deels gerecycleerd, deels gebaseerd op alternatieve vezels zoals kiwi's, graan, koffie of olijven. Het gebruik van alternatieve vezels zorgt niet alleen voor een ecologische meerwaarde maar zorgt ook voor de verrassende tactiele eigenschappen en het kleurenpallet in aardetinten. Bij de productie van CRUSH wordt bovendien gebruik gemaakt van 100% groene hernieuwbare energie.De nieuwste tint die toegevoegd werd aan het Crush gamma is Uva of Grape. CRUSH UVA wordt gemaakt met resten van druiven. Crush Uva is verkrijgbaar in 120, 250 & 350 g/m² en eveneens in een wetstrenght label-variant van 90 g/m². Want welk (wijn)etiket kan beter zijn dan eentje gemaakt met resten van druiven?Vraag nu uw nieuwe CRUSH swatch bij samples@igepa.be.