PERGRAPHICA® is een full spectrum premium tekenpapier. We ervaren gedrukte media met al onze zintuigen, en ontwikkelden PERGRAPHICA® in opmerkelijke kleuren en oppervlakken die uw ontwerpen contrast, diepte en textuur geven. In de juiste combinatie weerspiegelt PERGRAPHICA® emoties en benadrukt het boodschappen. Het brengt uw creatieve verhaal tot leven en maakt uw uitdrukking en identiteit tastbaar.

High White Smooth heeft het gladste en puurste witte oppervlak uit de PERGRAPHICA®-reeks. De gladde en fluweelachtige textuur zorgt voor een verfijnde en elegante uitstraling. De kleurcontrasten in uw ontwerpen en communicatiemateriaal worden perfect naar voren gebracht. Uw teksten en visuals vallen op en benadrukken uw boodschap op een gedurfde maar stijlvolle manier.

High White Smooth is beschikbaar van 100 - 300 g/m², waardoor het kan worden gebruikt in tal van toepassingen: van premium boeken en publicaties tot briefpapier, notitieboekjes, marketingmateriaal en verpakking. PERGRAPHICA® High White Smooth is bedoeld voor hybride printen, met de gecombineerde voordelen van zowel offset als digitaal drukken. Het papier is gecertificeerd voor HP Indigo commerciële drukpersen, waardoor een perfecte hechting van ElectroInk en een probleemloos proces gegarandeerd worden.

Standaard beschikbaar in 72 x 102 cm LG/SG en HP Indigo-formaten: 32x46 cm en B2-formaten voor 10000/12000-machines.

Op zoek naar meer inspiratie? Bijkomende informatie over de creatieve mogelijkheden van PERGRAPHICA® High White Smooth vindt u op www.pergraphica.com

PERGRAPHICA® is een full spectrum premium tekenpapier. We ervaren gedrukte media met al onze zintuigen, en ontwikkelden PERGRAPHICA® in opmerkelijke kleuren en oppervlakken die uw ontwerpen contrast, diepte en textuur geven. In de juiste combinatie weerspiegelt PERGRAPHICA® emoties en benadrukt het boodschappen. Het brengt uw creatieve verhaal tot leven en maakt uw uitdrukking en identiteit tastbaar. High White Smooth heeft het gladste en puurste witte oppervlak uit de PERGRAPHICA®-reeks. De gladde en fluweelachtige textuur zorgt voor een verfijnde en elegante uitstraling. De kleurcontrasten in uw ontwerpen en communicatiemateriaal worden perfect naar voren gebracht. Uw teksten en visuals vallen op en benadrukken uw boodschap op een gedurfde maar stijlvolle manier. High White Smooth is beschikbaar van 100 - 300 g/m², waardoor het kan worden gebruikt in tal van toepassingen: van premium boeken en publicaties tot briefpapier, notitieboekjes, marketingmateriaal en verpakking. PERGRAPHICA® High White Smooth is bedoeld voor hybride printen, met de gecombineerde voordelen van zowel offset als digitaal drukken. Het papier is gecertificeerd voor HP Indigo commerciële drukpersen, waardoor een perfecte hechting van ElectroInk en een probleemloos proces gegarandeerd worden. Standaard beschikbaar in 72 x 102 cm LG/SG en HP Indigo-formaten: 32x46 cm en B2-formaten voor 10000/12000-machines.Op zoek naar meer inspiratie? Bijkomende informatie over de creatieve mogelijkheden van PERGRAPHICA® High White Smooth vindt u op www.pergraphica.com