De veelzijdige AccurioPress C4080 digitale pers is een alles-in-één kleurenprintmachine die functies biedt om de workflow te stroomlijnen en afdrukresultaten te leveren die de verwachtingen van de klant overtreffen. Geavanceerde real-time automatisering van kleur- en registerbeheer, gecombineerd met geavanceerde in-line afwerkingsopties, stelt uw bedrijf in staat om uit te blinken in een verscheidenheid van afdruktoepassingen. Met de TU-510 snijeenheid en de IQ-501 Intelligent Quality Optimizer kan deze digitale pers volledig afgewerkte, doosklare uitvoer produceren.

In veel opzichten is de AccurioPress C4080 meer dan alleen maar een digitale pers, het is een kans om uw bedrijf te laten groeien.

Voor meer informatie, klik hier.

De veelzijdige AccurioPress C4080 digitale pers is een alles-in-één kleurenprintmachine die functies biedt om de workflow te stroomlijnen en afdrukresultaten te leveren die de verwachtingen van de klant overtreffen. Geavanceerde real-time automatisering van kleur- en registerbeheer, gecombineerd met geavanceerde in-line afwerkingsopties, stelt uw bedrijf in staat om uit te blinken in een verscheidenheid van afdruktoepassingen. Met de TU-510 snijeenheid en de IQ-501 Intelligent Quality Optimizer kan deze digitale pers volledig afgewerkte, doosklare uitvoer produceren. In veel opzichten is de AccurioPress C4080 meer dan alleen maar een digitale pers, het is een kans om uw bedrijf te laten groeien.Voor meer informatie, klik hier.