Guido Van der Schueren, voorzitter van HYBRID Software: "We kregen meer en meer vragen voor een betere VDP voorbereiding en output dan de reeds bestaande aanbiedingen. Ons development team is opgestaan en levert een revolutionaire oplossing d.m.v. HYBRID's native PDF technologie en zijn 'Live Objects' mogelijkheden om variabelen te definieren in een artwork bestand.

Onze VDP producten worden toegepast in een prepress fase en niet in de pers ruimte. "

In PACKZ 5.0, d.m.v. VDP Prepare kunnen er templates opgemaakt worden met variabele tekst, barcodes, beelden & kleuren. De variabele elementen worden vervolgens gelinkt aan een data bron. De geoptimaliseerde PDF output is machine onafhankelijk en staat garant voor een snelle verwerking op de digitale pers. Hierdoor kan de optimale druksnelheid behouden blijven.

URL: https://www.packz.com/features/vdp/

Guido Van der Schueren, voorzitter van HYBRID Software: "We kregen meer en meer vragen voor een betere VDP voorbereiding en output dan de reeds bestaande aanbiedingen. Ons development team is opgestaan en levert een revolutionaire oplossing d.m.v. HYBRID's native PDF technologie en zijn 'Live Objects' mogelijkheden om variabelen te definieren in een artwork bestand.Onze VDP producten worden toegepast in een prepress fase en niet in de pers ruimte. "In PACKZ 5.0, d.m.v. VDP Prepare kunnen er templates opgemaakt worden met variabele tekst, barcodes, beelden & kleuren. De variabele elementen worden vervolgens gelinkt aan een data bron. De geoptimaliseerde PDF output is machine onafhankelijk en staat garant voor een snelle verwerking op de digitale pers. Hierdoor kan de optimale druksnelheid behouden blijven.URL: https://www.packz.com/features/vdp/