Deze nieuwe JWEI 'B1+' is geschikt voor het snijden, slitten, rillen, perforeren en stansen van onder andere verpakkingen, stickers, kaarten, deurhangers uit papier, karton en andere media.

Afhankelijk van het materiaal kan de machine tot een dikte van 10 millimeter verwerken. De vellen worden automatisch ingevoerd en uitgelegd. De nieuwe JWEI is - net als de 'kleinere broertjes' op de vellenformaten 600 x 400 mm en 800 x 600 mm - zeer flexibel en optimaal geschikt voor kleine oplagen. JWEI richt zicht met het nieuwe model op grootformaat vellendrukkers - signbedrijven en cartonnages, die een antwoord willen bieden aan de groeiende vraag naar meer creatieve afwerkingsmogelijkheden.

Video link : https://www.youtube.com/watch?v=lwDKm-mCu78

Info Gunnar Loman gloman@igepa.be

0491 71 28 12

Deze nieuwe JWEI 'B1+' is geschikt voor het snijden, slitten, rillen, perforeren en stansen van onder andere verpakkingen, stickers, kaarten, deurhangers uit papier, karton en andere media.Afhankelijk van het materiaal kan de machine tot een dikte van 10 millimeter verwerken. De vellen worden automatisch ingevoerd en uitgelegd. De nieuwe JWEI is - net als de 'kleinere broertjes' op de vellenformaten 600 x 400 mm en 800 x 600 mm - zeer flexibel en optimaal geschikt voor kleine oplagen. JWEI richt zicht met het nieuwe model op grootformaat vellendrukkers - signbedrijven en cartonnages, die een antwoord willen bieden aan de groeiende vraag naar meer creatieve afwerkingsmogelijkheden. Video link : https://www.youtube.com/watch?v=lwDKm-mCu78 Info Gunnar Loman gloman@igepa.be 0491 71 28 12