De naam Maxximap, die de productnaam ''map'' in zich draagt, past niet meer bij het brede assortiment dat het bedrijf biedt. Bas van Lierop (algemeen directeur) zegt daarover: ''We maken jaarlijks veel maatwerk ringmappen, en blijven dat in de toekomst ook zeker doen. Maar we zijn ons de afgelopen jaren steeds verder gaan specialiseren in het ontwikkelen en vervaardigen van complexe presentatieproducten. De naam Venttri past daar veel beter bij. Het is een unieke naam, waarbij je kunt denken aan het woord 'vitrine' en het Franse 'fenêtre'' of het Duitse ''Fenster''. Wij zien namelijk elk presentatieproduct als een mini-vitrine die een bedrijf of organisatie op een unieke manier onder de aandacht brengt.''

Iedereen krijgt dagelijks in on- en offline communicatie te maken met een grote hoeveelheid merken, producten en boodschappen. Voor bedrijven en organisaties is het daarbij de kunst om op te vallen. Het is de missie van Venttri om tastbare maatwerk presentatieproducten te maken die de aandacht weten te vangen. Door de jaren heen heeft het team van medewerkers hierin een uitgebreide expertise opgebouwd. Continue investeringen in het moderne machinepark zorgen ervoor dat Venttri kan blijven inspelen op de variëteit aan individuele klantbehoeften.

Ter ondersteuning van de introductie van Venttri is een nieuwe website gelanceerd die de website van Maxximap volledig vervangt: www.venttri.be

De Venttri introductievideo is te vinden op Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=za2x52lD0P4

Zoals voorheen kunt u bij ons terecht voor bedrukte ringmappen, presentatiedozen en stalenboeken. We maken uw presentatieproduct in verschillende formaten, materialen en in iedere gewenste uitstraling. Natuurlijk zijn er ook diverse bedrukkingstechnieken mogelijk. Neem contact met ons op via info@venttri.be of bel met 0476/76 12 42. We denken graag met u mee!

De naam Maxximap, die de productnaam ''map'' in zich draagt, past niet meer bij het brede assortiment dat het bedrijf biedt. Bas van Lierop (algemeen directeur) zegt daarover: ''We maken jaarlijks veel maatwerk ringmappen, en blijven dat in de toekomst ook zeker doen. Maar we zijn ons de afgelopen jaren steeds verder gaan specialiseren in het ontwikkelen en vervaardigen van complexe presentatieproducten. De naam Venttri past daar veel beter bij. Het is een unieke naam, waarbij je kunt denken aan het woord 'vitrine' en het Franse 'fenêtre'' of het Duitse ''Fenster''. Wij zien namelijk elk presentatieproduct als een mini-vitrine die een bedrijf of organisatie op een unieke manier onder de aandacht brengt.'' Iedereen krijgt dagelijks in on- en offline communicatie te maken met een grote hoeveelheid merken, producten en boodschappen. Voor bedrijven en organisaties is het daarbij de kunst om op te vallen. Het is de missie van Venttri om tastbare maatwerk presentatieproducten te maken die de aandacht weten te vangen. Door de jaren heen heeft het team van medewerkers hierin een uitgebreide expertise opgebouwd. Continue investeringen in het moderne machinepark zorgen ervoor dat Venttri kan blijven inspelen op de variëteit aan individuele klantbehoeften. Ter ondersteuning van de introductie van Venttri is een nieuwe website gelanceerd die de website van Maxximap volledig vervangt: www.venttri.be De Venttri introductievideo is te vinden op Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=za2x52lD0P4Zoals voorheen kunt u bij ons terecht voor bedrukte ringmappen, presentatiedozen en stalenboeken. We maken uw presentatieproduct in verschillende formaten, materialen en in iedere gewenste uitstraling. Natuurlijk zijn er ook diverse bedrukkingstechnieken mogelijk. Neem contact met ons op via info@venttri.be of bel met 0476/76 12 42. We denken graag met u mee!