De online drukkerij UNITEDPRINT SE, met print24.com als een van de bekendste merken, zet zijn offensief op het gebied van producten en diensten voort en breidt ook in 2016 het reeds omvangrijke aanbod aan producten en diensten voor zijn klanten verder uit.

Ali Jason Bazooband, directeur Marketing en Innovation van UNITEDPRINT SE zegt hierover: 'Om onze klanten een breed assortiment aan producten te kunnen aanbieden, hebben we ons online aanbod al in 2015 met meer dan 100 nieuwe producten, diensten en features uitgebreid. In 2016 vergroten wij ons aanbod van drukwerk-, textiel-, en fotoproducten, evenals verpakkingen, horecaproducten en reclametechniek verder en vullen deze aan met nog meer nieuwe productlijnen, zoals kantoorartikelen en reclamemiddelen en, heel recentelijk nog, met bedrukte balpennen. Daarnaast hebben wij extra diensten en features ingevoerd met grote meerwaarde voor de klanten met ons programma van oplages van 1 exemplaar, het Laterpay - programma met betaling na 30, 60 of 90 dagen en de verzendopties economy, verzamelzending en internationaal.'

Naast toppers die altijd verkopen zoals (gevouwen) flyers, posters, brochures en nog veel meer, is er dankzij het productoffensief een grote keuze aan veel nieuwe spannende producten, zoals boeken, etiketten, doordrukblokken of -sets, verpakkingen en een grote hoeveelheid producten voor de reclametechniek en grootformaat/LFP, horeca-, foto- en textielproducten. Dankzij de mogelijkheid om bijna alle producten vanaf 1 exemplaar en in kleine oplages te bestellen, bieden wij de wederverkopers een perfecte mogelijkheid om hun klanten een productie op proef of een presentatie vooraf te bieden.

print24.com is een merk van UNITEDPRINT SE, een wereldwijd opererend E-commerce bedrijf op het gebied van drukwerk en media dat gericht is op innovatie. Als een van de meest vooraanstaande online drukkerijen in Europa, is UNITEDPRINT SE op de markt vertegenwoordigd met de bekende merken print24, Easyprint, Unitedprint, getprint, printwhat, FIRSTPRINT, DDK PRINT BIG, infowerk en Unitedprint Shop Services (USS) en biedt werk aan meer dan 700 medewerkers op meer dan 26 standplaatsen wereldwijd. Naast het moederbedrijf dat in Duitsland is gevestigd, zijn er vestigingen in 21 andere Europese landen, maar ook in Brazilië, China, Canada en de USA. Naast klassieke drukwerkproducten, biedt het bedrijf ook topkwaliteit in textieldruk, fotodruk, druk op grootformaat en horecabenodigdheden. Bovendien profiteren klanten van de 24-uursservice en het 30/60/90- betalingsmodel, dat uniek is voor de branche.

De online drukkerij UNITEDPRINT SE, met print24.com als een van de bekendste merken, zet zijn offensief op het gebied van producten en diensten voort en breidt ook in 2016 het reeds omvangrijke aanbod aan producten en diensten voor zijn klanten verder uit. Ali Jason Bazooband, directeur Marketing en Innovation van UNITEDPRINT SE zegt hierover: 'Om onze klanten een breed assortiment aan producten te kunnen aanbieden, hebben we ons online aanbod al in 2015 met meer dan 100 nieuwe producten, diensten en features uitgebreid. In 2016 vergroten wij ons aanbod van drukwerk-, textiel-, en fotoproducten, evenals verpakkingen, horecaproducten en reclametechniek verder en vullen deze aan met nog meer nieuwe productlijnen, zoals kantoorartikelen en reclamemiddelen en, heel recentelijk nog, met bedrukte balpennen. Daarnaast hebben wij extra diensten en features ingevoerd met grote meerwaarde voor de klanten met ons programma van oplages van 1 exemplaar, het Laterpay - programma met betaling na 30, 60 of 90 dagen en de verzendopties economy, verzamelzending en internationaal.'Naast toppers die altijd verkopen zoals (gevouwen) flyers, posters, brochures en nog veel meer, is er dankzij het productoffensief een grote keuze aan veel nieuwe spannende producten, zoals boeken, etiketten, doordrukblokken of -sets, verpakkingen en een grote hoeveelheid producten voor de reclametechniek en grootformaat/LFP, horeca-, foto- en textielproducten. Dankzij de mogelijkheid om bijna alle producten vanaf 1 exemplaar en in kleine oplages te bestellen, bieden wij de wederverkopers een perfecte mogelijkheid om hun klanten een productie op proef of een presentatie vooraf te bieden.print24.com is een merk van UNITEDPRINT SE, een wereldwijd opererend E-commerce bedrijf op het gebied van drukwerk en media dat gericht is op innovatie. Als een van de meest vooraanstaande online drukkerijen in Europa, is UNITEDPRINT SE op de markt vertegenwoordigd met de bekende merken print24, Easyprint, Unitedprint, getprint, printwhat, FIRSTPRINT, DDK PRINT BIG, infowerk en Unitedprint Shop Services (USS) en biedt werk aan meer dan 700 medewerkers op meer dan 26 standplaatsen wereldwijd. Naast het moederbedrijf dat in Duitsland is gevestigd, zijn er vestigingen in 21 andere Europese landen, maar ook in Brazilië, China, Canada en de USA. Naast klassieke drukwerkproducten, biedt het bedrijf ook topkwaliteit in textieldruk, fotodruk, druk op grootformaat en horecabenodigdheden. Bovendien profiteren klanten van de 24-uursservice en het 30/60/90- betalingsmodel, dat uniek is voor de branche.