Internationaal onderzoek, feedback van klanten en andere nuttige feitelijke informatie worden gekoppeld om zo waardevolle inzichten te bieden aan belanghebbenden zoals merkeigenaren, marketeers en commerciële printbedrijven.

Aankoopintenties, opvattingen en beoordelingen verbeteren wanneer een tactiel element wordt toegevoegd aan een geprint product of een verpakking. Uit onderzoek blijkt dat hoe langer een klant zich op een product richt, des te groter de kans is dat hij dat product koopt.

Uit een rapport van de Foil & Specialty Effects Association blijkt bijvoorbeeld dat een product zonder folie pas na 3,6 seconden wordt waargenomen, maar dat dit bij een product met folie binnen 2 seconden plaatsvindt. Een met folie verbeterde verpakking wordt 2,5 keer sneller waargenomen dan dezelfde verpakking zonder deze verbetering van de uitstraling.

Ontdek de sensory website: https://sensory-experiences.konicaminolta.eu/

Internationaal onderzoek, feedback van klanten en andere nuttige feitelijke informatie worden gekoppeld om zo waardevolle inzichten te bieden aan belanghebbenden zoals merkeigenaren, marketeers en commerciële printbedrijven. Aankoopintenties, opvattingen en beoordelingen verbeteren wanneer een tactiel element wordt toegevoegd aan een geprint product of een verpakking. Uit onderzoek blijkt dat hoe langer een klant zich op een product richt, des te groter de kans is dat hij dat product koopt.Uit een rapport van de Foil & Specialty Effects Association blijkt bijvoorbeeld dat een product zonder folie pas na 3,6 seconden wordt waargenomen, maar dat dit bij een product met folie binnen 2 seconden plaatsvindt. Een met folie verbeterde verpakking wordt 2,5 keer sneller waargenomen dan dezelfde verpakking zonder deze verbetering van de uitstraling. Ontdek de sensory website: https://sensory-experiences.konicaminolta.eu/