De technologie inspecteert automatisch elk drukvel en levert alleen die vellen die aan strenge eisen voldoen.

Ontworpen als een volledig geautomatiseerde closed-loop inspectietechnologie, detecteert de AIT-technologie alle soorten problemen, zoals stof, het niet naleven van uw eisen en onjuiste paginavolgorde. Rapporten worden automatisch aangemaakt en zijn toegankelijk via een webbrowser. Bovendien worden alle benodigde herdrukken automatisch gegenereerd.

De AIT-technologie ondersteunt het AccurioPress-gamma van productieprinters en alle afwerkingsmodules, inclusief boeken en brochures. Het verbetert uw productiviteit en reduceert drukfouten tot een minimum, terwijl handmatige inspecties en interventies worden geëlimineerd. Overtollige indrukken behoren tot het verleden, waardoor klanten hun kosten kunnen verlagen en hun marges kunnen verhogen.

Het innovatieve IQ-501 Intelligent Quality Care systeem legt de lat op het hoogste niveau van consistentie en registernauwkeurigheid. Dankzij de intelligente automatisering van de machines kunnen drukkerijen en hun klanten met dit systeem tijd besparen en toegevoegde waarde genereren.

Meer info: www.konicaminolta.be

De technologie inspecteert automatisch elk drukvel en levert alleen die vellen die aan strenge eisen voldoen. Ontworpen als een volledig geautomatiseerde closed-loop inspectietechnologie, detecteert de AIT-technologie alle soorten problemen, zoals stof, het niet naleven van uw eisen en onjuiste paginavolgorde. Rapporten worden automatisch aangemaakt en zijn toegankelijk via een webbrowser. Bovendien worden alle benodigde herdrukken automatisch gegenereerd. De AIT-technologie ondersteunt het AccurioPress-gamma van productieprinters en alle afwerkingsmodules, inclusief boeken en brochures. Het verbetert uw productiviteit en reduceert drukfouten tot een minimum, terwijl handmatige inspecties en interventies worden geëlimineerd. Overtollige indrukken behoren tot het verleden, waardoor klanten hun kosten kunnen verlagen en hun marges kunnen verhogen.Het innovatieve IQ-501 Intelligent Quality Care systeem legt de lat op het hoogste niveau van consistentie en registernauwkeurigheid. Dankzij de intelligente automatisering van de machines kunnen drukkerijen en hun klanten met dit systeem tijd besparen en toegevoegde waarde genereren.Meer info: www.konicaminolta.be