2019 is alweer een tijdje onderweg, maar Maxximap wenst u toch nog het allerbeste toe, op zakelijk én persoonlijk vlak. Omdat de tijd soms voorbij vliegt, hebben we voor dit nieuwe jaar een kleurrijke kalender ontwikkeld. Wilt u deze nog ontvangen? Stuur dan even een email naar info@maxximap.be Met deze bureaukalender blijft u namelijk altijd bij de tijd!

Zoals u ziet wijken de kleuren van de eerste maanden op de kalender af van de maanden daarna. Toevallig? Zeker niet! Wat er precies achter de schermen gebeurt bij ons, gaan we nog even niet verklappen.

Wat we u wél kunnen vertellen, is dat 2019 hét jaar van V ... eh ... Maxximap wordt. Het jaar waarin we de definitie van vakmanschap en creativiteit een nieuwe lading geven. Daarover vertellen we u binnenkort meer, o.a. via LinkedIn en Twitter. Tot die tijd nog even tromgeroffel ...

Natuurlijk kunt u ook dit jaar weer bij ons terecht voor bedrukte ringmappen, presentatiedozen en stalenboeken. En dat is nog maar een kleine greep uit ons aanbod. We maken uw presentatieproduct in verschillende formaten, materialen en in iedere gewenste uitstraling. Natuurlijk zijn er ook diverse bedrukkingstechnieken mogelijk. Voor inspiratie: kijk op www.maxximap.be. Of neem contact met ons op via info@maxximap.be of 0476/76 12 42. We denken graag met u mee, ook in 2019!

2019 is alweer een tijdje onderweg, maar Maxximap wenst u toch nog het allerbeste toe, op zakelijk én persoonlijk vlak. Omdat de tijd soms voorbij vliegt, hebben we voor dit nieuwe jaar een kleurrijke kalender ontwikkeld. Wilt u deze nog ontvangen? Stuur dan even een email naar info@maxximap.be Met deze bureaukalender blijft u namelijk altijd bij de tijd!Zoals u ziet wijken de kleuren van de eerste maanden op de kalender af van de maanden daarna. Toevallig? Zeker niet! Wat er precies achter de schermen gebeurt bij ons, gaan we nog even niet verklappen. Wat we u wél kunnen vertellen, is dat 2019 hét jaar van V ... eh ... Maxximap wordt. Het jaar waarin we de definitie van vakmanschap en creativiteit een nieuwe lading geven. Daarover vertellen we u binnenkort meer, o.a. via LinkedIn en Twitter. Tot die tijd nog even tromgeroffel ...Natuurlijk kunt u ook dit jaar weer bij ons terecht voor bedrukte ringmappen, presentatiedozen en stalenboeken. En dat is nog maar een kleine greep uit ons aanbod. We maken uw presentatieproduct in verschillende formaten, materialen en in iedere gewenste uitstraling. Natuurlijk zijn er ook diverse bedrukkingstechnieken mogelijk. Voor inspiratie: kijk op www.maxximap.be. Of neem contact met ons op via info@maxximap.be of 0476/76 12 42. We denken graag met u mee, ook in 2019!