Online bestellen

In de webapp van Print.com vind je naast honderden producten en materialen en bijzondere veredelingen ook handige afwerkingen zoals afgeronde hoeken, personalisatie en boorgaten. Combineer de opties met je eigen creativiteit en de mogelijkheden zijn grenzeloos.

Ga voor een unieke vorm

Ontdek de mogelijkheid van contour snijden bij elk product dat digitaal te drukken is. Contour snijden geeft je de ruimte om designs aan te leveren in vrije vorm, zonder de hoge kosten van een stansvorm. Het door jou gekozen materiaal wordt na het drukken gesneden met een snijmachine of een laser.

Combineer verschillende veredelingen

Ga voor een klassieke uitstraling of voor een ontwerp met een shiny veredeling. In de webapp heb je een ruime keuze: blinddruk, coldfoil en foliedruk in vele kleuren, drie verschillende diktes spotlak en diverse laminaatsoorten om het materiaal mee af te werken.

Zie en voel de opties

Alle mogelijkheden ontdekken? De unieke afwerkingen en veredelingen zijn terug te vinden in de lookbooks van Print.com. Mappen boordevol samples, te bestellen met een standaard cover of een eigen ontwerp. Wanneer je een account bij Print.com hebt, bestel je ze eenvoudig in de webapp. Nog geen account? Aanmelden kan op www.print.com/professional.

Online bestellenIn de webapp van Print.com vind je naast honderden producten en materialen en bijzondere veredelingen ook handige afwerkingen zoals afgeronde hoeken, personalisatie en boorgaten. Combineer de opties met je eigen creativiteit en de mogelijkheden zijn grenzeloos. Ga voor een unieke vorm Ontdek de mogelijkheid van contour snijden bij elk product dat digitaal te drukken is. Contour snijden geeft je de ruimte om designs aan te leveren in vrije vorm, zonder de hoge kosten van een stansvorm. Het door jou gekozen materiaal wordt na het drukken gesneden met een snijmachine of een laser. Combineer verschillende veredelingenGa voor een klassieke uitstraling of voor een ontwerp met een shiny veredeling. In de webapp heb je een ruime keuze: blinddruk, coldfoil en foliedruk in vele kleuren, drie verschillende diktes spotlak en diverse laminaatsoorten om het materiaal mee af te werken. Zie en voel de optiesAlle mogelijkheden ontdekken? De unieke afwerkingen en veredelingen zijn terug te vinden in de lookbooks van Print.com. Mappen boordevol samples, te bestellen met een standaard cover of een eigen ontwerp. Wanneer je een account bij Print.com hebt, bestel je ze eenvoudig in de webapp. Nog geen account? Aanmelden kan op www.print.com/professional.