De lookbooks van Print.com bieden jou en jouw klanten de gelegenheid om al het plaatmateriaal van dichtbij te bekijken. Of het nu gaat om massief, geschuimd of karton materiaal, je ontdekt eenvoudig hoe kleuren uitpakken en welk soort bedrukking mogelijk is. Het lookbook is neutraal opgemaakt zodat het niet terug te leiden is naar Print.com. De map is verkrijgbaar met een standaard cover of een eigen ontwerp. Van elk materiaalsoort zitten verschillende diktes in de map, waardoor je direct ziet hoe stevig het materiaal is.

Keuze gemaakt uit de meer dan dertig plaatmaterialen? Bestel jouw favoriet in de webapp van Print.com. Goed om te weten: alle plaatmaterialen zijn te frezen/contour te snijden in elke gewenste vorm. In de webapp vind je ook diverse accessoires voor plaatmateriaal: afstandhouders, voeten en ophangsystemen.

Bestel jouw Rigids, Print of Sign lookbook eenvoudig in de webapp van Print.com. Nog geen account? Meld je dan aan op print.com/professional.

De lookbooks van Print.com bieden jou en jouw klanten de gelegenheid om al het plaatmateriaal van dichtbij te bekijken. Of het nu gaat om massief, geschuimd of karton materiaal, je ontdekt eenvoudig hoe kleuren uitpakken en welk soort bedrukking mogelijk is. Het lookbook is neutraal opgemaakt zodat het niet terug te leiden is naar Print.com. De map is verkrijgbaar met een standaard cover of een eigen ontwerp. Van elk materiaalsoort zitten verschillende diktes in de map, waardoor je direct ziet hoe stevig het materiaal is. Keuze gemaakt uit de meer dan dertig plaatmaterialen? Bestel jouw favoriet in de webapp van Print.com. Goed om te weten: alle plaatmaterialen zijn te frezen/contour te snijden in elke gewenste vorm. In de webapp vind je ook diverse accessoires voor plaatmateriaal: afstandhouders, voeten en ophangsystemen. Bestel jouw Rigids, Print of Sign lookbook eenvoudig in de webapp van Print.com. Nog geen account? Meld je dan aan op print.com/professional.