Staat de Vakdag Print & Sign in Nieuwegein al in uw agenda? Mooi, want ook MultiPress is present op hét Nederlandse netwerkevenement voor de grafische en sign-industrie!

Kom naar onze stand (Booth E16) en ontdek hoe offertes maken pure magie wordt met de MultiPress Calculatie Wizard. Door offertes volledig automatisch op te maken berekent uw calculator snel de juiste tarieven op basis van enkele zorgvuldig ingestelde presets.

Of kent u de effectieve marges/kosten van printorders? Of wilt u weten hoeveel tijd u kunt besparen met het automatisch 'doorgeven' van de info van drukopdrachten, van calculatie tot factuur? Deze én andere vragen beantwoorden onze experten graag als u langskomt op onze stand.

Ontdek MultiPress in een live demo Reserveer nu al een tijdstip voor uw live demo van MultiPress, krijg een heerlijk cadeautje en maak kans op één van onze exclusieve gifts zoals een flex X-Gin, een handige minipresso GR koffiemachine of een selectie van Franse wijnen.

Reserveer hier uw live demo of meer weten over de MultiPress Calculatie Wizard?

Staat de Vakdag Print & Sign in Nieuwegein al in uw agenda? Mooi, want ook MultiPress is present op hét Nederlandse netwerkevenement voor de grafische en sign-industrie! Kom naar onze stand (Booth E16) en ontdek hoe offertes maken pure magie wordt met de MultiPress Calculatie Wizard. Door offertes volledig automatisch op te maken berekent uw calculator snel de juiste tarieven op basis van enkele zorgvuldig ingestelde presets. Of kent u de effectieve marges/kosten van printorders? Of wilt u weten hoeveel tijd u kunt besparen met het automatisch 'doorgeven' van de info van drukopdrachten, van calculatie tot factuur? Deze én andere vragen beantwoorden onze experten graag als u langskomt op onze stand. Ontdek MultiPress in een live demo Reserveer nu al een tijdstip voor uw live demo van MultiPress, krijg een heerlijk cadeautje en maak kans op één van onze exclusieve gifts zoals een flex X-Gin, een handige minipresso GR koffiemachine of een selectie van Franse wijnen.Reserveer hier uw live demo of meer weten over de MultiPress Calculatie Wizard?