CO2-neutraal kantoorpapier dankzij CO2-compensatie - zelfs met de meest rigoureuze maatregelen is een deel van de CO2-uitstoot onvermijdelijk in elk productieproces. Om een product toch CO2-neutraal te kunnen verkopen, investeren bedrijven in milieuprojecten die de CO2-uitstoot op wereldschaal helpen verminderen en zo de hoeveelheid CO2 compenseren die tijdens een productieproces en het transport van de goederen wordt uitgestoten.

In ons streven om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en te voorkomen, en vanuit de overtuiging dat wij allemaal ons steentje moeten bijdragen, bieden wij een aantal kwaliteiten aan die CO2 neutraal zijn:

PERGRAPHICA®

Pergraphica® is Mondi's nieuwste ongestreken, full spectrum designpapier. De kenmerkende tinten en unieke oppervlakken voegen contrast, diepte en textuur toe aan de ontwerpen. Met zijn 3 witte tinten en twee oppervlaktes leent het assortiment zich perfect voor allerlei creatieve communicatie- en designprojecten.

Het Pergraphica® witte designgamma is beschikbaar in zowel lang- als breedlopend, op rollen en in verschillende folio- en digitale formaten (SRA3 en HP Indigo).

Bestel Pergraphica®

Bezoek onze website en ontdek nog meer CO2-neutrale kwaliteiten.

CO2-neutraal kantoorpapier dankzij CO2-compensatie - zelfs met de meest rigoureuze maatregelen is een deel van de CO2-uitstoot onvermijdelijk in elk productieproces. Om een product toch CO2-neutraal te kunnen verkopen, investeren bedrijven in milieuprojecten die de CO2-uitstoot op wereldschaal helpen verminderen en zo de hoeveelheid CO2 compenseren die tijdens een productieproces en het transport van de goederen wordt uitgestoten.In ons streven om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en te voorkomen, en vanuit de overtuiging dat wij allemaal ons steentje moeten bijdragen, bieden wij een aantal kwaliteiten aan die CO2 neutraal zijn: PERGRAPHICA®Pergraphica® is Mondi's nieuwste ongestreken, full spectrum designpapier. De kenmerkende tinten en unieke oppervlakken voegen contrast, diepte en textuur toe aan de ontwerpen. Met zijn 3 witte tinten en twee oppervlaktes leent het assortiment zich perfect voor allerlei creatieve communicatie- en designprojecten.Het Pergraphica® witte designgamma is beschikbaar in zowel lang- als breedlopend, op rollen en in verschillende folio- en digitale formaten (SRA3 en HP Indigo).Bestel Pergraphica®Bezoek onze website en ontdek nog meer CO2-neutrale kwaliteiten.