De regels en reglementen om te ondernemen zijn niet van de poes. Als bedrijfsleider hebt u geen tijd om dit allemaal tot in de puntjes te regelen. En dan hangt u soms af van veel verschillende externe leveranciers. Maar ook aan die 'connectie' gaat regelmatig veel tijd verloren. Om van de foutgevoeligheid nog maar niet te spreken. Ook Luxvisual kon hiervan meespreken ...

De sterk groeiende digitale drukkerij uit Luxemburg zag veel geld en tijd in rook opgaan. Maar hoe vervang je de boekhouder die om de tien dagen de facturen komt ophalen? En die vervolgens zelf overtypt in boekhoudkundig programma Sage?

Deze bottleneck van formaat moest MultiPress overwinnen, om verdere groei en tijdwinst voor Luxvisual te garanderen.

De regels en reglementen om te ondernemen zijn niet van de poes. Als bedrijfsleider hebt u geen tijd om dit allemaal tot in de puntjes te regelen. En dan hangt u soms af van veel verschillende externe leveranciers. Maar ook aan die 'connectie' gaat regelmatig veel tijd verloren. Om van de foutgevoeligheid nog maar niet te spreken. Ook Luxvisual kon hiervan meespreken ...De sterk groeiende digitale drukkerij uit Luxemburg zag veel geld en tijd in rook opgaan. Maar hoe vervang je de boekhouder die om de tien dagen de facturen komt ophalen? En die vervolgens zelf overtypt in boekhoudkundig programma Sage? Deze bottleneck van formaat moest MultiPress overwinnen, om verdere groei en tijdwinst voor Luxvisual te garanderen.