Adobe MAX had dit jaar als thema Creativity in Design. Het event is de absolute hoogmis voor designers, fotografen, web designers, ontwikkelaars en al wie betrokken is in de grafische creatie en productiecyclus met heel veel informatie. Wij laten jou online bijpraten over dit unieke event door onze specialisten die de verschillende workshops live mee volgden en als content curator zullen optreden. M.a.w. een samenvatting van de meest in het oog springende sessies en tips & trics, speciaal voor jou samengesteld!

Als kers op de spreekwoordelijke taart, voegen wij voor ons vijfjarig jubileum een extra Belgisch accent toe met twee verrassende keynotes rond 'Connected Design' door Fons Put van VIGC en 'Radical design & Activism' door Michel Brouwer en Joke Kenis van DesignSkills.

Dus heb je Adobe MAX gemist of zag je de bomen door het bos niet meer maar ben je wel benieuwd naar alle nieuwigheden? Of misschien ben je benieuwd naar onze keynotes? Schrijf dan nu snel in.

Inschrijven

Inschrijven kan via https://lab9pro.be/nl/bedrijven/evenementen-en-webinars/after-adobe-max

Adobe MAX had dit jaar als thema Creativity in Design. Het event is de absolute hoogmis voor designers, fotografen, web designers, ontwikkelaars en al wie betrokken is in de grafische creatie en productiecyclus met heel veel informatie. Wij laten jou online bijpraten over dit unieke event door onze specialisten die de verschillende workshops live mee volgden en als content curator zullen optreden. M.a.w. een samenvatting van de meest in het oog springende sessies en tips & trics, speciaal voor jou samengesteld!Als kers op de spreekwoordelijke taart, voegen wij voor ons vijfjarig jubileum een extra Belgisch accent toe met twee verrassende keynotes rond 'Connected Design' door Fons Put van VIGC en 'Radical design & Activism' door Michel Brouwer en Joke Kenis van DesignSkills.Dus heb je Adobe MAX gemist of zag je de bomen door het bos niet meer maar ben je wel benieuwd naar alle nieuwigheden? Of misschien ben je benieuwd naar onze keynotes? Schrijf dan nu snel in.InschrijvenInschrijven kan via https://lab9pro.be/nl/bedrijven/evenementen-en-webinars/after-adobe-max