Grootformaat printen - en vooral de kleurenmarkt - is één van de gebieden waarin Konica Minolta een groot groeipotentieel ziet. Het nieuwe gamma KIP 800 komt klanten tegemoet in al hun behoeften voor tonergebaseerde grootformaat applicaties.

De KIP 800 is een uitgebreide oplossing voor grootformaat systemen voor het uitvoeren van verschillende printopdrachten, ook geschikt voor het printen van architectonische, engineering- en bouwdocumenten. De gamma bestaat uit vijf verschillende modellen met 2 en 4 rollen. Alle modellen zijn ruimtebesparend en passen waar nodig, ook in kleine ruimtes of tegen een muur. De KIP 800 systemen passen perfect in het CAD-segment omdat de geïntegreerde AutoCAD gecertifieerde HDI AutoCAD driver rechtstreeks vanuit de applicatie kan printen.

Perfecte kleurresultaten voor continue printoplagen Verder is de serie uitgerust met een CMYK dry-tonersysteem. Dit systeem heeft inktpatronen met een grote capaciteit voor continue oplagen en productiviteit. Ook produceert het 100% waterproof afbeeldingen. De gebruiker wordt ondersteund met een werksnelheid van 268 m²/uur in kleur of zwart-wit, automatische kalibratie en snelle switchtechnologie van de 2- en 4-rol-modellen. Alle afdrukken en kopieën zijn volledig lichtecht en zullen niet vervagen of geen kleurveranderingen vertonen door blootstelling aan licht gedurende lange perioden.

Kijk voor meer informatie over de nieuwe KIP 800 serie op:

http://www.konicaminolta.be/nl/business-solutions/producten/productie-afdruksystemen/grootformaat.html

Grootformaat printen - en vooral de kleurenmarkt - is één van de gebieden waarin Konica Minolta een groot groeipotentieel ziet. Het nieuwe gamma KIP 800 komt klanten tegemoet in al hun behoeften voor tonergebaseerde grootformaat applicaties. De KIP 800 is een uitgebreide oplossing voor grootformaat systemen voor het uitvoeren van verschillende printopdrachten, ook geschikt voor het printen van architectonische, engineering- en bouwdocumenten. De gamma bestaat uit vijf verschillende modellen met 2 en 4 rollen. Alle modellen zijn ruimtebesparend en passen waar nodig, ook in kleine ruimtes of tegen een muur. De KIP 800 systemen passen perfect in het CAD-segment omdat de geïntegreerde AutoCAD gecertifieerde HDI AutoCAD driver rechtstreeks vanuit de applicatie kan printen.Perfecte kleurresultaten voor continue printoplagen Verder is de serie uitgerust met een CMYK dry-tonersysteem. Dit systeem heeft inktpatronen met een grote capaciteit voor continue oplagen en productiviteit. Ook produceert het 100% waterproof afbeeldingen. De gebruiker wordt ondersteund met een werksnelheid van 268 m²/uur in kleur of zwart-wit, automatische kalibratie en snelle switchtechnologie van de 2- en 4-rol-modellen. Alle afdrukken en kopieën zijn volledig lichtecht en zullen niet vervagen of geen kleurveranderingen vertonen door blootstelling aan licht gedurende lange perioden.Kijk voor meer informatie over de nieuwe KIP 800 serie op: http://www.konicaminolta.be/nl/business-solutions/producten/productie-afdruksystemen/grootformaat.html