Gelukkig heeft Adobe Illustrator een fantastische nieuwe functie genaamd "Verstrengelen" (Intertwine) geïntroduceerd. Met deze functie kun je meerdere vectoriële objecten en tekstobjecten met elkaar verstrengelen. Met behulp van een slim gereedschap kan je intuïtief een overlappend gebied definiëren om een verstrengeld resultaat te bekomen.

Het grote voordeel is dat wanneer je een object wenst te verplaatsen, de verstrengeling dynamisch wordt bijgewerkt, zodat je niet helemaal hoeft te herbeginnen. Dit werkt overigens niet alleen met vectoren, maar ook uitstekend met afbeeldingen, zolang er voldoende contrast is tussen de voorgrond en de achtergrond.

Wil je graag meer weten of dit onderwerp ? Schrijf je dan nu in voor onze opleiding:

Schrijf je dan nu in voor onze opleiding:

https://lab9pro.be/nl/bedrijven/academy/opleidingsaanbod/adobe-illustrator-cc-power-tips-and-tricks

Gelukkig heeft Adobe Illustrator een fantastische nieuwe functie genaamd "Verstrengelen" (Intertwine) geïntroduceerd. Met deze functie kun je meerdere vectoriële objecten en tekstobjecten met elkaar verstrengelen. Met behulp van een slim gereedschap kan je intuïtief een overlappend gebied definiëren om een verstrengeld resultaat te bekomen.Het grote voordeel is dat wanneer je een object wenst te verplaatsen, de verstrengeling dynamisch wordt bijgewerkt, zodat je niet helemaal hoeft te herbeginnen. Dit werkt overigens niet alleen met vectoren, maar ook uitstekend met afbeeldingen, zolang er voldoende contrast is tussen de voorgrond en de achtergrond.Wil je graag meer weten of dit onderwerp ? Schrijf je dan nu in voor onze opleiding:Schrijf je dan nu in voor onze opleiding:https://lab9pro.be/nl/bedrijven/academy/opleidingsaanbod/adobe-illustrator-cc-power-tips-and-tricks