Afval is geen optie voor drukkers die winstgevend willen zijn. De meeste drukkers zijn zich ervan bewust dat procesvrije platen afval in Prepress kunnen elimineren en meer dan 4.000 drukkers wereldwijd zijn overgestapt op KODAK SONORA Process Free Plates om het water, de chemie, de energie en de tijd die nodig is om de platen te verwerken, te elimineren.

Veel drukkers gebruiken echter nog steeds traditionele platen, omdat ze denken dat de besparingen in Prepress geen verandering rechtvaardigen. Deze drukkers zijn zich waarschijnlijk niet bewust van de verborgen besparingen die SONORA platen in de persruimte ontsluiten, besparingen die tot 8 keer zo groot zijn als de besparingen in Prepress.

Problemen die leiden tot stilstand van of verspilling aan de pers hebben een grotere impact op de productiekosten dan stilstand of verspilling in Prepress. De kosten van papier, inkt en perstijd behoren tot de hoogste bedrijfskosten van een drukker. Processed plates hebben een aanzienlijke, directe impact op de pers, en het elimineren van de verwerking stelt drukkers in staat om verborgen besparingen op de pers te ontsluiten. Met SONORA platen zijn er geen fouten/variaties meer mogelijk ten gevolg van verwerkingsvariabelen zoals temperatuur, verouderde ontwikkelaar em versleten of kapotte onderdelen van de processor. Hoe groter de drukker, hoe groter de besparing. Zeer grote drukkers die overschakelen van Processed plates naar SONORA Process Free Plates kunnen tot €1.000.000 aan besparingen realiseren.

Voor meer informatie download de SONORA-whitepaper

Afval is geen optie voor drukkers die winstgevend willen zijn. De meeste drukkers zijn zich ervan bewust dat procesvrije platen afval in Prepress kunnen elimineren en meer dan 4.000 drukkers wereldwijd zijn overgestapt op KODAK SONORA Process Free Plates om het water, de chemie, de energie en de tijd die nodig is om de platen te verwerken, te elimineren. Veel drukkers gebruiken echter nog steeds traditionele platen, omdat ze denken dat de besparingen in Prepress geen verandering rechtvaardigen. Deze drukkers zijn zich waarschijnlijk niet bewust van de verborgen besparingen die SONORA platen in de persruimte ontsluiten, besparingen die tot 8 keer zo groot zijn als de besparingen in Prepress. Problemen die leiden tot stilstand van of verspilling aan de pers hebben een grotere impact op de productiekosten dan stilstand of verspilling in Prepress. De kosten van papier, inkt en perstijd behoren tot de hoogste bedrijfskosten van een drukker. Processed plates hebben een aanzienlijke, directe impact op de pers, en het elimineren van de verwerking stelt drukkers in staat om verborgen besparingen op de pers te ontsluiten. Met SONORA platen zijn er geen fouten/variaties meer mogelijk ten gevolg van verwerkingsvariabelen zoals temperatuur, verouderde ontwikkelaar em versleten of kapotte onderdelen van de processor. Hoe groter de drukker, hoe groter de besparing. Zeer grote drukkers die overschakelen van Processed plates naar SONORA Process Free Plates kunnen tot €1.000.000 aan besparingen realiseren.Voor meer informatie download de SONORA-whitepaper