Het is een frame dat bedrukt kan worden met jouw logo, favoriete patroon of eigen foto. Ideaal als bedrijfsgeschenk of souvenir. Het is gemaakt van 100% gerecycleerd karton en gemakkelijk op te zetten en u plaatst er zo uw favoriete foto in.Bespreek geheel vrijblijvend uw idee met Mieke (mieke@hellyn.be) of Pauline (pauline@hellyn.be).

Neem ook zeker eens een kijkje op www.hellyn.be voor productfoto's en inspiratie. Laat u inspireren door deze projecten en contacteer ons om samen te bekijken hoe wij de projecten van jullie klanten mee kunnen ondersteunen!

#kooplokaal #presentationtools #sticktogether #oneteam #stayhealthy

Het is een frame dat bedrukt kan worden met jouw logo, favoriete patroon of eigen foto. Ideaal als bedrijfsgeschenk of souvenir. Het is gemaakt van 100% gerecycleerd karton en gemakkelijk op te zetten en u plaatst er zo uw favoriete foto in.Bespreek geheel vrijblijvend uw idee met Mieke (mieke@hellyn.be) of Pauline (pauline@hellyn.be).Neem ook zeker eens een kijkje op www.hellyn.be voor productfoto's en inspiratie. Laat u inspireren door deze projecten en contacteer ons om samen te bekijken hoe wij de projecten van jullie klanten mee kunnen ondersteunen!#kooplokaal #presentationtools #sticktogether #oneteam #stayhealthy