Waarom zou u naar IGEPA komen?

Omdat we u willen inspireren! In deze boeiende tijden is de verleiding groot om mee te drijven met de stroom.

Maar IGEPA gaat resoluut tegen de stroom in. We willen u ons enthousiasme overbrengen en ideeën aanreiken waar u beter van wordt.

En omdat IGEPA een betrouwbare, flexibele distributeur is met kennis van zaken, met eigen logistiek en met een uniek productaanbod.

Hoe willen we u inspireren?

Met innovatieve toepassingen, boeiende lezingen, demo's van machines en substraten en met originele hapjes en drankjes.

Plus, u ontvangt een aantal stalen van nieuwe Sign & Display producten om zelf uit te testen waarvan we weten dat ze u zullen verbazen.

Dit alles in het thema "Tegen de stroom in", de soms moeilijke maar veel leukere weg.

Inschrijven en details op www.igepa.be/nl/openhouse2017.

Waarom zou u naar IGEPA komen?Omdat we u willen inspireren! In deze boeiende tijden is de verleiding groot om mee te drijven met de stroom. Maar IGEPA gaat resoluut tegen de stroom in. We willen u ons enthousiasme overbrengen en ideeën aanreiken waar u beter van wordt.En omdat IGEPA een betrouwbare, flexibele distributeur is met kennis van zaken, met eigen logistiek en met een uniek productaanbod.Hoe willen we u inspireren?Met innovatieve toepassingen, boeiende lezingen, demo's van machines en substraten en met originele hapjes en drankjes. Plus, u ontvangt een aantal stalen van nieuwe Sign & Display producten om zelf uit te testen waarvan we weten dat ze u zullen verbazen. Dit alles in het thema "Tegen de stroom in", de soms moeilijke maar veel leukere weg.Inschrijven en details op www.igepa.be/nl/openhouse2017.