It's in our nature om u het volledig arsenaal nieuwigheden en oplossingen op maat aan te reiken. Door in te spelen op nieuwe trends kunnen wij u een waaier aan creatieve mogelijkheden bieden waarbij rekening gehouden wordt met zowel het esthetische als het functionele aspect van uw ontwerpen. Wij nodigen u graag uit op onze 'open house discovery days' op woensdag 5 en donderdag 6 juni van 14u00 tot 20u00. We maken er voor u een boeiend bezoek van! Bij een hapje en een drankje kunt u uitgebreid op ontdekking gaan in onze showroom en een graantje meepikken van onze vele spectaculaire acties en uitzonderlijke voordelen op tal van onze producten.

It's in our nature om u te prikkelen met een vleugje sterke 'kunst' of u te verleiden met trendy hot spots en high-end technologieën.

It's in our nature om u alvast hartelijk te verwelkomen! Bevestig uw komst op www.igepa.be/nl/OD2019.

It's in our nature om u het volledig arsenaal nieuwigheden en oplossingen op maat aan te reiken. Door in te spelen op nieuwe trends kunnen wij u een waaier aan creatieve mogelijkheden bieden waarbij rekening gehouden wordt met zowel het esthetische als het functionele aspect van uw ontwerpen. Wij nodigen u graag uit op onze 'open house discovery days' op woensdag 5 en donderdag 6 juni van 14u00 tot 20u00. We maken er voor u een boeiend bezoek van! Bij een hapje en een drankje kunt u uitgebreid op ontdekking gaan in onze showroom en een graantje meepikken van onze vele spectaculaire acties en uitzonderlijke voordelen op tal van onze producten. It's in our nature om u te prikkelen met een vleugje sterke 'kunst' of u te verleiden met trendy hot spots en high-end technologieën.It's in our nature om u alvast hartelijk te verwelkomen! Bevestig uw komst op www.igepa.be/nl/OD2019.