In de grafische sector is een goede ordercalculator een knelpuntberoep geworden. De calculator moet namelijk niet alleen over een degelijke grafische kennis beschikken, maar evengoed alle benodigde stappen in het productieproces kennen. Profielen die helaas uiterst dun gezaaid zijn.

Daarvoor werd de calculatie-wizard ontwikkeld. Zorgvuldig opgestelde presets zorgen ervoor dat de ordercalculator enkel de grondstoffen, drukprocedés en afwerkingsvormen kan selecteren die voor dat type drukwerk relevant zijn. Zeker voor de beginnende - maar ook een drukbezette en geroutineerde - ordercalculator maakt dat een wereld van verschil. Benieuwd? Hier komt u werkelijk alles te weten.

In de grafische sector is een goede ordercalculator een knelpuntberoep geworden. De calculator moet namelijk niet alleen over een degelijke grafische kennis beschikken, maar evengoed alle benodigde stappen in het productieproces kennen. Profielen die helaas uiterst dun gezaaid zijn.Daarvoor werd de calculatie-wizard ontwikkeld. Zorgvuldig opgestelde presets zorgen ervoor dat de ordercalculator enkel de grondstoffen, drukprocedés en afwerkingsvormen kan selecteren die voor dat type drukwerk relevant zijn. Zeker voor de beginnende - maar ook een drukbezette en geroutineerde - ordercalculator maakt dat een wereld van verschil. Benieuwd? Hier komt u werkelijk alles te weten.