Sommigen hebben een klein duwtje nodig om 'oude gebruiken' overboord te gooien. Bij P.L.I. Design was Magazine 23 van Dataline - met getuigenissen van collega's Delferrièrre en Picking en hun positieve ervaring met de implementatie van MultiPress - de katalysator om hun verouderde versie van EBP bij het huisvuil te zetten. EBP bood niet de ondersteuning dat een grafisch bedrijf mag verwachten. Zo rolde het administratief karretje van P.L.I. Design definitief de richting uit van automatisatie en MultiPress.

Praktisch, geïntegreerd, gemakkelijk in gebruik en gepersonaliseerd, dát moest allemaal het zijn. Hoe en waarom, dat leest u hier.

Sommigen hebben een klein duwtje nodig om 'oude gebruiken' overboord te gooien. Bij P.L.I. Design was Magazine 23 van Dataline - met getuigenissen van collega's Delferrièrre en Picking en hun positieve ervaring met de implementatie van MultiPress - de katalysator om hun verouderde versie van EBP bij het huisvuil te zetten. EBP bood niet de ondersteuning dat een grafisch bedrijf mag verwachten. Zo rolde het administratief karretje van P.L.I. Design definitief de richting uit van automatisatie en MultiPress.Praktisch, geïntegreerd, gemakkelijk in gebruik en gepersonaliseerd, dát moest allemaal het zijn. Hoe en waarom, dat leest u hier.