Topsprekers, enthousiaste exposanten en exclusieve catering vormen het hart van dit unieke netwerkevent. Versla de concurrent op het point of sale met de geboden inzichten en nieuwe technieken. De marketeer, verpakkingsspecialist, -designer en brand owner laat zich inspireren op masterclasses o.a. over neuromarketing en verpakkingen, global trends in packaging, de brand story van Nespresso en verpakkingsdesign in de luchtvaartsector .

Na vier succesvolle edities in Amsterdam, is Brussel op 25 & 26 november 2015 voor het eerst gastheer van Packaging Innovations. Entree is € 150, maar het exclusieve event is kostenloos te bezoeken door marketeers, designers en brand owners.

Op www.packaging-innovations.be vindt u alle informatie.

Packaging Innovations vindt tegelijkertijd met Empack Brussel plaats op Brussels Expo. Uw afspraak met de verpakkingsindustrie in België. Empack is gratis te bezoeken na online registratie.

Topsprekers, enthousiaste exposanten en exclusieve catering vormen het hart van dit unieke netwerkevent. Versla de concurrent op het point of sale met de geboden inzichten en nieuwe technieken. De marketeer, verpakkingsspecialist, -designer en brand owner laat zich inspireren op masterclasses o.a. over neuromarketing en verpakkingen, global trends in packaging, de brand story van Nespresso en verpakkingsdesign in de luchtvaartsector . Na vier succesvolle edities in Amsterdam, is Brussel op 25 & 26 november 2015 voor het eerst gastheer van Packaging Innovations. Entree is € 150, maar het exclusieve event is kostenloos te bezoeken door marketeers, designers en brand owners. Op www.packaging-innovations.be vindt u alle informatie. Packaging Innovations vindt tegelijkertijd met Empack Brussel plaats op Brussels Expo. Uw afspraak met de verpakkingsindustrie in België. Empack is gratis te bezoeken na online registratie.