Unitedprint's "Papier en platen van drukkers voor drukkers" service, gelanceerd in de zomer van 2023, blijkt nu al erg populair in de Europese drukindustrie.

Het aanbod omvat gestreken en ongestreken papier (100% PEFC gecertificeerd) voor digitale en offset druk alsmede conventionele en ook procesloze drukplaten. Unitedprint garandeert absoluut professionele kwaliteit en 100% betrouwbare levering bij alle materialen die het verkoopt.

Geïnteresseerden kunnen nu vrijblijvend monsters aanvragen via unitedprint.info/nl/inkooppartner . Gekwalificeerde contactpersonen van Unitedprint zijn te allen tijde beschikbaar voor alle vragen en verzoeken.

Unitedprint's "Papier en platen van drukkers voor drukkers" service, gelanceerd in de zomer van 2023, blijkt nu al erg populair in de Europese drukindustrie.Het aanbod omvat gestreken en ongestreken papier (100% PEFC gecertificeerd) voor digitale en offset druk alsmede conventionele en ook procesloze drukplaten. Unitedprint garandeert absoluut professionele kwaliteit en 100% betrouwbare levering bij alle materialen die het verkoopt. Geïnteresseerden kunnen nu vrijblijvend monsters aanvragen via unitedprint.info/nl/inkooppartner . Gekwalificeerde contactpersonen van Unitedprint zijn te allen tijde beschikbaar voor alle vragen en verzoeken.