Papyrus Belgium is trots Gold Sponsor van de eerste editie van Get Smart in PrintMedia Business te zijn. Deze gaat door in Zaventem op donderdag 10 september. Tussen de sessies door verwelkomen we u graag op onze stand om bij te praten en uw visie op de onderwerpen van de dag te horen: leiderschap en teaminzicht, uitdagingen en opportuniteiten, multidisciplinair samenwerken, creatieve marketing en de toekomst van de grafische industrie.

Op onze stand kunt u kennis maken met onze nieuwigheden: de limited edition Specials swatchbooks, de nieuwe Colour guide, de vernieuwde MultiDesign en nog veel meer.

Wilt u er graag bij zijn op deze interessante dag, schrijf u dan nu in op http://www.grafischnieuws.be/getsmart. Geef ons ook een seintje via marketing.be@papyrus.com, dan voorzien we u alvast van uw eigen exemplaren van de nieuwe swatch books en Add Magazine.
Tot de 10de!

Papyrus Belgium is trots Gold Sponsor van de eerste editie van Get Smart in PrintMedia Business te zijn. Deze gaat door in Zaventem op donderdag 10 september. Tussen de sessies door verwelkomen we u graag op onze stand om bij te praten en uw visie op de onderwerpen van de dag te horen: leiderschap en teaminzicht, uitdagingen en opportuniteiten, multidisciplinair samenwerken, creatieve marketing en de toekomst van de grafische industrie.Op onze stand kunt u kennis maken met onze nieuwigheden: de limited edition Specials swatchbooks, de nieuwe Colour guide, de vernieuwde MultiDesign en nog veel meer. Wilt u er graag bij zijn op deze interessante dag, schrijf u dan nu in op http://www.grafischnieuws.be/getsmart. Geef ons ook een seintje via marketing.be@papyrus.com, dan voorzien we u alvast van uw eigen exemplaren van de nieuwe swatch books en Add Magazine. Tot de 10de!