Iedere drie maanden wordt gerepresenteerd door middel van een zelf te creëren pop-up-seizoensafbeelding. Ter ondersteuning ontwikkelde Papyrus instructievideo's voor het creëren van deze afbeeldingen.

Het recycled assortiment van Papyrus

De kalender werd gedrukt op de recycled kwaliteiten van Papyrus, enerzijds het helderwitte Balance-assortiment in twee kwaliteiten: BalanceSilk met haar zijdematte oppervlak, geproduceerd op basis van 60% gerecycleerde vezels en BalancePure, ongestreken papier van 100% gerecycleerde vezels. Anderzijds de natuurlijk witte 100% FSC®-recycled Cyclus-kwaliteiten, de ongestreken CyclusOffset en de matgestreken Cyclusprint.

Meer weten?

- Bekijk de instructievideo op http://www.papyrus-gallery.com/index.php/actueel en zie hoe het concept van de kalender werkt.

- Meer informatie over ons assortiment vindt u terug op

http://www.papyrus-balance.com.

Iedere drie maanden wordt gerepresenteerd door middel van een zelf te creëren pop-up-seizoensafbeelding. Ter ondersteuning ontwikkelde Papyrus instructievideo's voor het creëren van deze afbeeldingen.Het recycled assortiment van Papyrus De kalender werd gedrukt op de recycled kwaliteiten van Papyrus, enerzijds het helderwitte Balance-assortiment in twee kwaliteiten: BalanceSilk met haar zijdematte oppervlak, geproduceerd op basis van 60% gerecycleerde vezels en BalancePure, ongestreken papier van 100% gerecycleerde vezels. Anderzijds de natuurlijk witte 100% FSC®-recycled Cyclus-kwaliteiten, de ongestreken CyclusOffset en de matgestreken Cyclusprint. Meer weten?- Bekijk de instructievideo op http://www.papyrus-gallery.com/index.php/actueel en zie hoe het concept van de kalender werkt. - Meer informatie over ons assortiment vindt u terug ophttp://www.papyrus-balance.com.