De printer LED EFI VUTEk LX3 Pro zal u helpen uw POS-activiteit te perfectioneren. Hij is ontworpen voor een hoge productieopbrengst, hogere volumes en kortere doorlooptijden, met behoud van de beeldkwaliteit. U profiteert bovendien van extra veelzijdigheid dankzij het beheer van de bredere waaier van dragers en toepassingen.

Krachtige LED-technologie

  • Hij voldoet niet alleen aan de groeiende vraag naar een hogere kwaliteit met kortere doorlooptijden, maar biedt ook de mogelijkheid om af te drukken op unieke nieuwe dragers.
  • Hij maakt het u mogelijk uw activiteiten te ontwikkelen met gespecialiseerde dragers met hoge toegevoegde waarde, wat de weg baant naar meer toepassingen en unieke creatieve mogelijkheden.
  • Biedt een geoptimaliseerde kwaliteit/homogeniteit van de afbeeldingen, minder afval en lagere energiekosten met als resultaat een doeltreffende, kostenefficiëntere en milieuvriendelijkere printoplossing.
De printer LED EFI VUTEk LX3 Pro zal u helpen uw POS-activiteit te perfectioneren. Hij is ontworpen voor een hoge productieopbrengst, hogere volumes en kortere doorlooptijden, met behoud van de beeldkwaliteit. U profiteert bovendien van extra veelzijdigheid dankzij het beheer van de bredere waaier van dragers en toepassingen.Krachtige LED-technologie