De kenmerkende tinten en unieke oppervlakken voegen contrast, diepte en textuur toe aan de ontwerpen, zo leent het assortiment zich perfect voor allerlei creatieve communicatie- en designprojecten. Het haptische effect en de tinten kunnen een identiteit tastbaar communiceren en een visual of boodschap onderstrepen. Door de perfecte bedrukbaarheid, runnability en inzetbaarheid voor zeer uiteenlopende druk- en afwerkingstechnieken, voldoen Pergraphica-designpapieren aan de meest veeleisende projectbehoeften.

Het PERGRAPHICA® witte designgamma is beschikbaar in zowel lang- als breeddlopend, en in verschillende folio- en digitale formaten (SRA3 en HP Indigo).

Daarbovenop voldoet dit consistent premium kwaliteitspapier nog eens aan de hoogste duurzaamheidseisen!

Bestel via de Igepa webshop

De kenmerkende tinten en unieke oppervlakken voegen contrast, diepte en textuur toe aan de ontwerpen, zo leent het assortiment zich perfect voor allerlei creatieve communicatie- en designprojecten. Het haptische effect en de tinten kunnen een identiteit tastbaar communiceren en een visual of boodschap onderstrepen. Door de perfecte bedrukbaarheid, runnability en inzetbaarheid voor zeer uiteenlopende druk- en afwerkingstechnieken, voldoen Pergraphica-designpapieren aan de meest veeleisende projectbehoeften. Het PERGRAPHICA® witte designgamma is beschikbaar in zowel lang- als breeddlopend, en in verschillende folio- en digitale formaten (SRA3 en HP Indigo). Daarbovenop voldoet dit consistent premium kwaliteitspapier nog eens aan de hoogste duurzaamheidseisen!Bestel via de Igepa webshop