Een persoonlijke en professionele aanpak door de Perka Crew zorgt voor de communicatie met hun trouwe en tevreden klantenportefeuille.

De core-business van Perka ligt aan het eindpunt van het communicatie traject en bieden hun klanten hiermee een oplossing van A tot Z.

Waarom vouwen met MB PrestigeFold ?

Bavo Willems : Naast onze grote vouwmachines, hadden wij behoefte aan een volautomatische vouwmachine die snel instelbaar was maar ook kleine formaten perfect kon verwerken.

De MB PrestigeFold heeft de unieke eigenschappen om via het grote "color touch screen" zowel papierdikte, papierformaat, als snelheid, automatisch in te stellen.

Zonder op kwaliteit in te boeten garandeert de MB Prestigefold ons dat we de deadlines naar onze klanten alweer kunnen verkorten.

Waarom Albyco ?

Bavo Willems : Albyco hebben we een aantal jaren geleden leren kennen bij de aankoop van onze lamineermachine en waarderen enorm hun visie op service en communicatie.

Een uitstekende demonstratie op de MB Prestigefold in hun showroom, alsook de voorgelegde referenties, bevestigde ons gevoel over Albyco's professionalisme.

Wij als Perka, kiezen steeds voor Partners waar we op kunnen rekenen zodat wij onze beloftes aan onze klanten kunnen waarmaken en op die manier is de cirkel rond.

Een persoonlijke en professionele aanpak door de Perka Crew zorgt voor de communicatie met hun trouwe en tevreden klantenportefeuille. De core-business van Perka ligt aan het eindpunt van het communicatie traject en bieden hun klanten hiermee een oplossing van A tot Z.Waarom vouwen met MB PrestigeFold ?Bavo Willems : Naast onze grote vouwmachines, hadden wij behoefte aan een volautomatische vouwmachine die snel instelbaar was maar ook kleine formaten perfect kon verwerken.De MB PrestigeFold heeft de unieke eigenschappen om via het grote "color touch screen" zowel papierdikte, papierformaat, als snelheid, automatisch in te stellen. Zonder op kwaliteit in te boeten garandeert de MB Prestigefold ons dat we de deadlines naar onze klanten alweer kunnen verkorten. Waarom Albyco ?Bavo Willems : Albyco hebben we een aantal jaren geleden leren kennen bij de aankoop van onze lamineermachine en waarderen enorm hun visie op service en communicatie.Een uitstekende demonstratie op de MB Prestigefold in hun showroom, alsook de voorgelegde referenties, bevestigde ons gevoel over Albyco's professionalisme.Wij als Perka, kiezen steeds voor Partners waar we op kunnen rekenen zodat wij onze beloftes aan onze klanten kunnen waarmaken en op die manier is de cirkel rond.